Volg ons ook via Facebook   

spatader behandeling fysiotherapeut

Nieuws

Vallen bevalt niet…

13 mrt 2018 vermeltfoortEn daarom is er bij Vermeltfoort Fysiozorg in Geldermalsen een speciale oefentuin aangelegd. Hierin is een aantal situaties nagebootst waar met name ouderen in het dagelijks leven hinder van kunnen ondervinden. In alle rust en onder goede begeleiding kunnen deze situaties getraind worden. 

In Nederland valt elke 5 minuten één 65-plusser

Lees meer

Audit Pluspraktijk behaald

Eind 2017 hebben we weer de 2-jaarlijkse audit behaald!

We zijn getoetst op verschillende kwaliteitsonderdelen en kunnen met trots melden dat we ook de komende 2 jaar weer Pluspraktijk zijn. Daarnaast hebben we een zeer succesvolle Praktijkvisitatie van Keurmerk Fysiotherapie gehad. Beide toetsmomenten bevestigen dat we als praktijk voldoen aan de allerhoogst meetbare kwaliteitseisen. Een stimulans om vooral zo door te gaan. We willen niet anders…..

Nieuws januari 2018

Afscheid

Eind 2017 hebben wij afscheid genomen van Joke van Ommen. Joke heeft precies 1 jaar waargenomen als geregistreerd bekkenfysiotherapeute. Op uiterst deskundige en patiëntvriendelijke wijze heeft zij ons “uit de brand” geholpen, door de continuïteit van zorg aan bekken(bodem)patiënten te waarborgen. Waarvoor nogmaals dank!

Tijdens de Kerstborrel van 2017 hebben wij op passende wijze afscheid genomen van onze receptioniste Hannie Braber. Hannie heeft haar werkzaamheden op eigen verzoek beëindigd. Haar gulle lach, tomeloze inzet en persoonlijke betrokkenheid gaan we missen. We zijn dankbaar voor wat Hannie voor de praktijk betekend heeft en wensen haar veel geluk in de beschikbare vrije tijd.

Welkom

Wij zijn blij te mogen melden dat Ad Verweij, ja, ja…..de man van Violette, ons team vanaf 01-12-2017 is komen versterken als praktijkondersteuner. Naast de werkzaamheden rond telefonie en receptie, zal Ad ook ingezet worden voor de praktijkadministratie en managementtaken.

Training

Ook al aan het nadenken over een goed voornemen voor 2018 !? 
Maak eens werk van uw vitaliteit, uithoudingsvermogen, kracht en gewicht… onder begeleiding van een fysiotherapeut/personal trainer en/of diëtist.

Lees meer

Etalagebenen

Nieuwsbrief 4

Etalagebenen is de volksterm voor symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden, ofwel Claudicatio Intermittens. Hierbij voeren de slagaders in uw benen te weinig zuurstof aan voor de spieren die u gebruikt bij het lopen. Dit komt omdat deze slagaderen vernauwd zijn. Een vernauwing ontstaat door onder andere slagaderverkalking.

Lees meer

Lokatie

De Chamotte 4
4191 GT Geldermalsen

0345 576006
info@vermeltfoortfysiozorg.nl

Openingstijden

maandag: 08.00 - 21.00 uur
dinsdag: 07.00 - 20.00 uur
woensdag: 08.00 - 21.00 uur
donderdag: 07.00 - 21.00 uur
vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
zaterdag: 09.00 - 12.00 uur

In overleg kan hiervan afgeweken worden